Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ωραιόκαστρο : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Με το παρόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Αστέριο Γαβότση καθώς και τονΑντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Πέτρο Αταμιάν για τη στήριξή τους προς την Τράπεζα Τροφίμων της Ενορίας μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Ο Δήμος μας, ενίσχυσε την Τράπεζά μας με ικανή ποσότητα τροφίμων, από το Πάσχα μέχρι και σήμερα,αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή του και αναγνωρίζοντας το έργο που αυτή επιτελεί.
Η Ενοριακή Τράπεζα Τροφίμων του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου κλείνει φέτος 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Εντασσόμενη στο ευρύτερο δίκτυο των Κοινωνικών Υπηρεσιών της Μητροπόλεώς μας, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007, προτού «χτυπήσει» η ανθρωπιστική κρίση. Όλα αυτά τα χρόνια στήριξε εκατοντάδες αναγκεμένους συνανθρώπους μας, παρέχοντάς τους τόνους τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Πηγή των εισροών της ήταν και είναι η αγάπη των ενοριτών μας και μη, οι οποίοι σε κάθε κάλεσμα σπεύδουν να τη στηρίξουν. Η ανάγκες είναι μεγάλες και οι δυσκολίες πολλές. Όμως με την αγάπη των συνανθρώπων μας αλλά και τη συγκινητική, στην πράξη, στήριξη του Δήμου μας, καθώς και με τις ευλογίες του Επισκόπου μας θα συνεχίσουμε για όσο θα υπάρχει ανάγκη.
Η προσευχή μας, αντίδωρο.
Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου