Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ωραιόκαστρο : Δέματα αγάπης από τον Δήμο Ωραιοκάστρου...


Φωτογραφία του Αστέριος Γαβότσης.Στο πλευρό των άπορων συνανθρώπων μας βρίσκονται και φέτος τις εορτές ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς. Φωτογραφία του Αστέριος Γαβότσης.

Φωτογραφία του Αστέριος Γαβότσης.

Αύριο, Παρασκευή 22/12/2017 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα γίνει διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του διευρυμένου δήμου μας. Συγκεκριμένα, θα μοιραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 ωφελούμενες οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω οικονομικής κρίσης.
Να σημειωθεί ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που στεγάζονται οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου, Αργυρουπόλεως 4 (έναντι δημαρχείου).
Το τμήμα της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, που απαρτίζεται από την επιτροπή διαχείρισης του κοινωνικού παντοπωλείου, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές, έχει φροντίσει εγκαίρως για τον προγραμματισμό και την οργάνωση της διανομής των «δεμάτων αγάπης».
«Πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας έχουν απόλυτη ανάγκη όχι μόνο την περίοδο των εορτών αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και συμπληρώνει ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου δείχνει καθημερινά έμπρακτα το ενδιαφέρον του. «Καθήκον και προτεραιότητα μας αποτελεί η αλληλεγγύη και η στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν ευχαριστώντας παράλληλα τους πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και επιχειρήσεις που στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο στέλνοντας με τον τρόπο αυτό, όπως λέει, μήνυμα ανθρωπιάς σε εποχές ιδιαίτερα κρίσιμες για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου