Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ωραιόκαστρο : Γίνε εθελοντής στο Καρναβάλι του Ωραιοκάστρου

Φωτογραφία του Αστέριος Γαβότσης.Ανοικτή πρόσκληση σε εθελοντές που θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στη διοργάνωση της μεγάλης γιορτής του Ωραιοκάστρου απευθύνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των ενεργειών οργάνωσης και ανάπτυξης του νέου θεσμού της πόλης.

Με τη σύσταση της ομάδας εθελοντισμού, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο θεσμό, να συμμετέχουν ανάλογα το διαθέσιμο χρόνο τους και τα ενδιαφέροντα τους. Τα μέλη της ομάδας εθελοντών θα δραστηριοποιηθούν κυρίως στη διεξαγωγή αλλά και στην προετοιμασία των εκδηλώσεων αλλά και στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να απασχοληθούν στον τομέα πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πολιτών, θεατών και επισκεπτών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο τηλεφωνικό νούμερο 2313304072 ή να απευθύνονται στο γραφείο Πολιτισμού στο ισόγειο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου τις ίδιες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου