Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ωραιόκαστρο :Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το Σάββατο στον Δ. Ωραιοκάστρου

Με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου ξεκινούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Για ακόμη μια χρονιά διοργανώνεται τη χριστουγεννιάτικη γιορτή «Αγγέλων Έλευσις», ενώ το πρόγραμμα είναι πλούσιο με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν στις 11:00 και να διαρκούν έως τις 23:00.
Χορευτικά από σχολεία του δήμου, κουκλοθέατρο, συναυλία με τους Xanazoo, «Λευκή Νύχτα», Άγιος Βασίλης με δώρα για τα μικρά παιδιά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες της κεντρικής εκδήλωσης.
Από τις 11.30 και τις 15.00, «Το καραμελένιο σπίτι του Άη Βασίλη» στον εσωτερικό χώρο του αθλητικού κέντρου θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για φωτογραφίες, αμέτρητες αγκαλιές και δώρα, ενώ θα πραγματοποιηθεί η δράση «Ζωγραφίζουμε για τον Αϊ Βασίλη» παρέα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δ.Ε. Ωραιοκάστρου.
Μέχρι το απόγευμα οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου.
Η φωταγώγηση του δέντρου θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 το απόγευμα από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση.
Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου η γιορτή συνεχίζεται στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, όπου ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου διοργανώνει και φέτος τη «Λευκή Νύχτα» υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και με τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.)
Μετά τις 19:00 θα είναι κλειστή η λεωφόρος Δημοκρατίας και τα εμπορικά καταστήματα του Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 23:00.
«Αυτή η μέρα, 9 Δεκέμβρη θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας και θα περάσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με πολλές εκδηλώσεις, πολλές εκπλήξεις. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο και εντός και εκτός του δήμου Ωραιοκάστρου να περάσουν μία πολύ ωραία ημέρα, να χαρούν τα παιδιά τους και να επισκεφθούν τα εμπορικά καταστήματα, που εκείνη την ημέρα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 23:00 το βράδυ» ανέφερε στο thestival.gr, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς δήμου Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν.
Aναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
11:00 Χορευτικό από το Νηπιαγωγείο Νεοχωρούδας
12:00 Κουκλοθέατρο REDICOLO - «Πινόκιο ένα διαφορετικό αγόρι», κουκλοθέατρο με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος
14:00 Θεατρική παράσταση από το Γυμνάσιο Καλλιθέας «SANTA CLAUS»
15:00 Χορευτικό από το Γυμνάσιο Καλλιθέας «Flamenco»
17:00 Συναυλία με τους αγαπημένους σε όλους ΧΑΝΑ ΖΟΟ
18:30 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου
18:30 Κάλαντα από τη χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου
19:00 Παιδική Χριστουγεννιάτική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Ανεμοσκορπίσματα»
20:00 Κάλαντα από την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων Ε.Π.Ω.Φ.
20:30 Συναυλία με τους ΑΤΜΑ (νεανικό συγκρότημα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου