Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Δρυμός: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Με την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικά επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς για τον Μυγδονιακό, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας τους με την προπονητική ομάδα που ανέδειξε τα τμήματα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

'Ελεν Μποσταντζόγλου - Άντζυ Τρύψια - Βίκυ Χατζίκου
Δέκα χρόνια μετά την ίδρυση του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Δρυμού και μόλις τρία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από την κυρία Τρύψια Αγγελική, η προπονήτρια των επιτυχιών παραμένει στο τιμόνι θέλοντας και η ίδια να συνεχίσει το έργο και το πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει το 2014.
Η ίδια δηλώνει: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους που στελεχώνουν αυτό το σύλλογο και τους αφανείς ήρωες που είναι πίσω από όλα τα τμήματα, όπως ο κύριος Κυρμανίδης Αριστοτέλης. Ιδιαίτερα ικανοποιημένη είμαι από τον Πρόεδρο κύριο Λάκη Βασίλη και τον Γραμματέα κύριο Σταλιόπουλο Ιωάννη που στέκονται άξιοι συμπαραστάτες από την αρχή σε κάθε μου προσπάθεια και ως συνεργάτες με εμπιστεύτηκαν και με υποστήριξαν το ίδιο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα. Πιο πολύ όμως είμαι ευχαριστημένη από όλες τις αθλήτριες και τα κορίτσια που είδα να εξελίσσονται και να διαπρέπουν ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες μου. Ταυτόχρονα στο σύλλογο διέκρινα αθλήτριες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και που η σκληρή δουλειά υπό τις κατευθύνσεις όλων των προπονητών ήδη αποδίδει. Το καλύτερο όμως είναι ότι βλέπω στις Ακαδημίες νέα κορίτσια της Μυγδονίας που έχουν να δώσουν ακόμα περισσότερα στο βόλεϊ και αυτό με κρατάει στο Δρυμό, ειδικά τώρα που αποχώρησε ο κύριος Θεοδώρου Ηρακλής έχοντας αφήσει μεγάλο έργο στις μικρές μας ως παρακαταθήκη στην ομάδα. 
Μετά από τρία χρόνια στο Μυγδονιακό έχω το ίδιο πείσμα και περισσότερη υπομονή πλέον, γιατί και ειδικά για τη νέα χρονιά δίπλα μου στις Ακαδημίες θα στέκονται οι Μποσταντζόγλου Ελένη, η Τσιτσιπλάμη Ελένη και η Χατζίκου Βίκυ. Οι τρεις τους εκτός από εξαιρετικές αθλήτριες απέδειξαν με την δουλειά και την όρεξη τους ότι έχουν να προσφέρουν τα μέγιστα σε όλες τις μικρές μας αθλήτριες."

Η κυρία Μποσταντζόγλου Ελένη αποτελεί ως αθλήτρια σταθερή αξία για την Γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού και ξεχώρισε με την προσωπικότητά της στον αγωνιστικό χώρο από το 2015 όταν πρωτοαγωνίστηκε με τα πορτοκαλί χρώματα της ομάδας. Η εμπειρία της όμως δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη από το Σύλλογο και συνεχίζει για την νέα αγωνιστική χρονιά και ως προπονήτρια.

Η κυρία Τσιτσιπλάμη Ελένη, ένα από τα κορίτσια που ξεκίνησε το βόλεϊ μαζί με την ίδρυση του Μυγδονιακού, διαπρέπει σταθερά ως αθλήτρια, αλλά από την προηγούμενη χρονιά και ως προπονήτρια των λιλιπούτειων αθλητριών του συλλόγου. Αυτό που μετράει γι αυτά τα κοριτσάκια είναι ότι βλέπουν μία ξεχωριστή αθλήτρια που θαυμάζουν στο γήπεδο, να τις καθοδηγεί και να αποτελεί γι αυτά το πρότυπο τους.


Τέλος η ακούραστη και ταλαντούχα κυρία Χατζίκου Βικτώρια επέστρεψε πέρσι στον Μυγδονιακό για να συμβάλει αγωνιστικά στην Γυναικεία ομάδα, αλλά η Διοίκηση δεν μπορούσε να αδιαφορήσει μπροστά στις γνώσεις και στις ικανότητες της ως γυμνάστρια και κατ' επέκταση ως προπονήτρια. Η έμφυτη αγάπη της για το άθλημα, η φλόγα που μεταδίδει στα παιδιά, αλλά και οι τεχνικές γνώσεις 
που της μεταλαμπαδεύει η κα Άντζυ Τρύψια και η κα 'Ελεν Μποσταντζόγλου συνθέτουν μια πλατφόρμα που θα συνεχίσει να αναδεικνύει νέες ικανές αθλήτριες μέσα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας για την νέα χρονιά.

Εκ μέρους του Προέδρου κ. Λάκη Βασίλη και του Δ.Σ. του Μυγδονιακού ευχόμαστε καλό κουράγιο και καλή πορεία στην κα. Τρύψια Άντζυ και τις προπονήτριες μας.

Βίκυ Χατζίκου - Ελένη Τσιτσιπλάμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου