Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ωραιόκαστρο: «Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, δεν είχε εχθρούς»

Ξεσπάει η γυναίκα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου από το Ωραιόκαστρο: «Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, δεν είχε εχθρούς»H υπόθεση εξαφάνισης του κτηνοτρόφου από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Γραικού, χαρακτηρίζεται πλέον ως δολοφονία. 
«Μακάρι να βγει κάτι να μάθουμε, να ησυχάσουμε, να προχωρήσουμε. Όσο δεν βρίσκεται κάτι ούτε από αυτόν, ούτε από το αυτοκίνητο δεν σας κρύβω ότι έχω ελπίδα ότι μπορεί να είναι ζωντανός. Το λογικό είναι κι εγώ και τα παιδιά να μάθουμε κάτι καλό για το μπαμπά μας» είπε η κ. Δέσποινα Τσακαλίδου, σε συνέντευξή της στο Star.
«Πιστεύουμε ότι έγινε κάτι στη διαδρομή το οποίο ήταν οργανωμένο διότι για να εξαφανίσεις τον έμπορο και το αυτοκίνητο πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο, μια προμελέτη και να δράσουν ταχύτατα. Θεωρούμε ότι δεν περάσανε διόδια. Άρα το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σε μια ακτίνα 20 με 30 χιλιομέτρων. Το αυτοκίνητο υπάρχει και θα «μιλήσει». Το κίνητρο είναι και οικονομικό» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Διαλυνάς.
Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η σύζυγος του, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν. «Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, ούτε απατεώνας. Δεν είχε εχθρούς σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποιοι...» τόνισε η γυναίκα του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
Σύμφωνα με  όσα μεταδίδει το Star, o δικηγόρος των αδερφών του 59χρονου είναι σε επαφή με Αμερικανικές και Αγγλικές εταιρίες, που παρέχουν φωτογραφίες περιοχών σε συγκεκριμένες ώρες από δορυφόρους και περιμένουν απαντήσεις για το πως και που εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου